B1 zaterdag wint in goede wedstrijd van Koedijk, 3-1
Categorie: B1

De B1 loopt letterlijk op zijn tandvlees. Los van de vele wedstrijden zijn er momenteel ook heel veel echte blessures. Thijs, al heel lang geblesseerd aan zijn lies, Wadson met een flink gekneusde schouder, Mika met een gebroken enkel en nu kwam ook Michiel met een zwaar geblesseerde arm er bij.

Felle duels werden uitgevochten

Dit resulteerde in slechts 1 wissel en een speler op het doel. Het was Niels die zich heeft opgeofferd. Alcmaria vloog uit de startblokken en scoorde al in de 4e minuut een prachtige goal, een voorzet van Jesse van rechts werd door Boris voor de goal met links aangenomen en met rechts binnengeschoten. 1-0. Ongeveer tien minuten later mag Koedijk aanleggen en is de stand 1-1. Alcmaria laat zich echter niet uit het veld slaan en blijft Koedijk met goed voetbal bestrijden.

vrijtrap van Diego werd tot corner verwerkt

Na een half uur was het weer raak. Een mooie solo van Nick beloonde hij met de voorsprong. Dit was gelijk de ruststand. Vlak na de thee was het weer Alcmaria dat tot score kwam en de wedstrijd op slot gooide. Een afgeslagen aanval werd door Sverre opgepikt en van 25 meter in het doel geknald, 3-1. Hierna voetbalde Alcmaria de wedstrijd professioneel uit, ook vanwege het feit dat Alcmaria 20 minuten voor tijd met een man minder op het veld kwam te staan door een onnodige rode kaart.

Nick tikt na een solo de bal onder de keeper door, 2-1

Na twee nederlagen een mooie en goede overwinning mannen. Over twee weken de afsluiting van de competitie. Ook die wedstrijd winnen en je weet nooit hoe het balletje rolt.