Alcmaria Victrix C2 boekt alweer de 5e overwinning op rij
Categorie: C2
Door het groeiende aantal supporters werd met een karavaan aan auto's afgereisd naar kolping boys. Vooral door de C2 maar ook door het prachtige weer werd het een mooie voetbalmiddag. Uiteindelijk speelde de C2 freewheelend de wedstrijd uit, hoewel er in de eerste 10 minuten nog wel wat tegenstand was. Tegenwoordig speelt de C2 echter met een solide verdediging wat de voorhoede de kans geeft om ook wel eens wat minder doordacht zelf te schieten in plaats van simpelweg over te spelen. Daarbij helpt het opvallend goede loopvermogen van Dylan soms ook wel om dreigend vooruit te spelen. Na 10 minuten kwam dan de 0-1 op het scorebord door Monte na een solo vanaf eigen helft. Vooraf aan de 0-2 onderbreekt Alex een aanval van kolping en met een mooie boogbal over de verdediging van kolping wist hij Ping vrij te spelen die met een mooie boogbal over de keeper scoort. Mike stond weer uitstekend te keepen en zorgde er mede voor door doorgebroken spelers af te stoppen en zo de voorsprong te behouden. Met een goede voorzet vanaf linksvoor van Dylan gaat de bal via een scrimmage in het doel, een e.d.. Tijdens de wedstrijd valt Monte goed op door meestal het overzicht te behouden. Zo krijgt hij de bal en in plaats van zelf te schieten kijkt hij goed wie vrij staat, legt de bal terug op de inlopende Dylan die de bal over de keeper in de verre hoek schiet, 1-4. In de 2e helft wordt de bal 2x na elkaar goed over de verdediging geplaatst, een keer door Patrick en een keer door Dylan, maar Monte treft de paal. Met een diagonaal schot zorgt Noam voor de 1-5 en Dylan via een penalty voor de 1-6. Na een steekpass van Ping krult Milan met buitenkant rechts de bal over de keeper, 2-7. Monte houdt het overzicht en Patrick komt inlopen en scoort 2-8 en na een pass van Patrick op Monte volgt de 2-9. Hoewel de tegenstand natuurlijk allang gebroken is redt Mike nog wel fantastisch op een doorgebroken speler. Ping zorgt via een afstandsschot en een bal over de keeper nog voor de 2-10 en 2-11 waarna Patrick de eindstand op 2-12 schiet. Weer een prima teamprestatie.