Eerste verliest van KSV
Categorie: Zondag 1

Nadat de wedstrijd vorige week, door het overlijden van een vader van een van de selectiespelers van KSV was uitgesteld, werd er afgelopen zondag dan wel gevoetbald. Helaas was er nu van alles op TV en verder geen echt programma op het complex, waardoor het rustig bleef. Voor de zoveelste keer dit jaar speelde de wind een grote rol.

Alcmaria begon tegen de storm in. Na twintig minuten komt een door de wind gedragen bal voor en wordt vrij binnengekopt door de KSV spits. Na 36 minuten is het zelfs 0-2, waarbij ook de wind weer een grote invloed speelde . Alcmaria speelde te tweede helft met wind mee en creëerde ook een overwicht net als KSV in de eerste helft. Alleen wist Alcmaria één van de 5 stuks 100% kansen niet te benutten. Neem daarbij dat een schot van Jordi de lat raakte en Remco in de ogen van de scheidsrechter niets goed kon doen, Heerhugowaarders onder elkaar zullen we maar zeggen, maakt dat Alcmaria een verloren partij speelde.

Dat het in de blessure tijd nog 0-3 werd was alleen voor de statistieken. Volgende week uit naar Ilpendam. Dan zal er wel uit een ander vaatje getapt moeten worden mannen. Volgende wedstrijd weer een uitgebreider verslag en foto's, tijd en mogelijkheden ontbreken mij deze week even.