Alcmaria I verliest bij HSV
Categorie: Zondag 1

Het eerste speelde dit weekend uit in Heiloo tegen de koploper HSV uit Heiloo. Alcmaria speelde een zeer acceptabele eerste helft waarin het HSV niet allen kon bij benen, maar de beste kansen kreeg. Mede door de vele afwezigen, blessures, ziekte, vakantie en werk, stond er een elftal in het veld dat nog g niet vaak in deze samenstelling gespeeld had. Alcmaria werkte hard waardoor HSV het moeilijk had. De ruststand van 0-0, was dan ook een logische. Na de thee ging de wedstrijd verder waar het voor de rust was gebleven. Tactisch steekspel met het doel van beide partijen om de tegenstander niet in het spel te laten komen.10 minuten in de tweede helft doorbrak HSV het steekspel door een miscommunicatie in de Alcmaria defensie kon HSV de 1-0 binnen schieten. Hierna wist Alcmaria eigenlijk niet meer echt mee te doen. Een kwartier voor tijd ging de 2-0 erin en was de wedstrijd gespeeld. Vier minuten in de blessuretijd werd er nog een zware overtreding op Stan gemaakt, niet voor gefloten, maar daardoor werd het nog wel heel geflatteerd 3-0. Volgende week de thuiswedstrijd tegen Graftdijk. Deze moet worden gewonnen.