Zaterdag B1 verliest nipt bij fc Uitgeest
Categorie: B1

Zaterdag speelde de B1 uit in en tegen Uitgeest. Het was koud, bitterkoud. Helaas was het spel niet van dien aard dat de toch nog in redelijk grote getale opgekomen toeschouwers zich daar aan konden verwarmen. Werd er gevoetbald dan blies de scheidsrechter om elk wissewasje op zijn fluit. Dat begon al na 30 seconden.

Mika speelde de bal iets te zacht terug en wilde dit herstellen en kraag gelijk geel en tien minuten aan de kant. Alcmaria kwam op achterstand door een keepersfout, maar hier had de scheidsrechter wel moeten fluiten. Eerst voor een duw tegen keeper Michiel en daarna voor buitenspel. Alcmaria kwam nog voor de rust gelijk. Een prachtige vrije trap van Die go verdween achter de verbouwereerde keeper.

De tweede helft was een show van de man in het zwart. Wanneer Alcmaria naar de bal keek floot hij al. Alcmaria zelf speelde ook niet goed en kwam door twee verdedigingsfouten op een 3-1 achterstand, waarbij moet worden aangetekend dat ook de derde goal buitenspel was. Zelf speelde Alcmaria ook niet goed, maar kreeg evenzo voldoende kansen.

Zo ook Rory die mooi scoorde, maar wel wegens vermeend hands werd afgekeurd. Sverre zorgde nog voor de aansluitingstreffer, maar verder kwamen de mannen niet. Volgende week thuis tegen SVW, dan moet er wel gewonnen worden mannen.