Alcmaria Victrix C2 stijgt naar grote hoogte
Categorie: C2
Nu het nieuwe seizoen is gestart bleek er een verfrissend Alcmaria Victrix C2 te staan. Op een frisse zaterdagmiddag kreeg het massaal toegestroomde publiek toch warme handen omdat er regelmatig geklapt en gejuicht werd voor weer een doelpunt. Ook in het najaarsseizoen werd er soms al leuk gevoetbald maar door omstandigheden kwam het er toen niet uit. Dat was nu wel anders want vanaf minuut 1 werd er de hele eerste helft en een deel van de 2e helft goed overgespeeld. In iedere linie werd goed overgespeeld en ook het veld werd aardig breed gehouden. In de winterstop zijn er enkele spelers getransfereerd naar de C2 en door een goede scouting in het buitenland werd Alex uit Finland gehaald. Waarbij Alex vandaag een zeer solide partij speelde als laatste man. Het was niet helemaal bij te houden wie er allemaal scoorde(dat weten jullie zelf wel natuurlijk), maar vrijwel alle goals gingen vooraf door aardig samenspel. Skip bedankt voor je keeperswerk. Uitslag 15-1. Een goede teamprestatie, hou dat er in.