B1 zaterdag wint van Duinrand S
Categorie: B1

Onder een strak blauwe hemel zonder wind mocht de zaterdag B1 een oefenwedstrijd spelen uit in Schoorl tegen Duinrand S B1. Tot op heden heeft de zaterdag B1 geen afgelastingen gehad dus waren ze vrij. Alcmaria speelde een goede wedstrijd en was vanaf minuut 1 de beter voetballende ploeg.

Men verzuimde alleen in de eerste helft om ruim afstand te nemen waardoor Duinrand optisch gezien in de wedstrijd bleef. Na 10 minuten was het feest. Na een voorzet van Wadson was het Boris die de bal in de verre hoek schoot. Dit gaat pa geld kosten….. Uit een paar persoonlijke fouten achter elkaar kon Duinrand met een mooi diagonaal schot de stand in de 20ste minuut gelijktrekken, maar tien minuten later trok Alcmaria toch weer de voorsprong naar zich toe.

Een mooie voorzet van rechts werd door de back van Duinrand met de hand verlengd en de scheidsrechter kon niets anders dan de bal op de stip leggen. Uiteraard was het Sverre die deze buitenkans binnenschoot. DE tweede helft voetbalde Alcmaria prima. Duinrand werd geen kans gegund.

Met Michiel 10 tot 15 meter voor zijn eigen 16 voetballend, kon de druk naar voeren worden gezet. Na twintig minuten was het Wadson die na een mooie actie met een puike voorzet Jesse in staat stelde de 1-3 aan te tekenen. 10 minuten voor tijd zorgde Guillermo voor de einduitslag, 1-4, met een prachtig schot in de rechter kruising. In de slotfase mocht Michiel zich nog onderscheiden met 2 mooie reddingen.

Het was weer een mooie voetbalochtend, we hebben in het heerlijke herfstzonnetje moge genieten van goed en enthousiast voetballend Alcmaria. Volgende week weer mannen.