B1 zaterdag verliest bij Vitesse'22
Categorie: B1

Zaterdag speelde de B1 uit in Castricum tegen de B1 van Vitesse’22. Alcmaria speelde  goede eerste helft. Desondanks stond Alcmaria na 4 minuten al achter. De rechtsbuiten draaide goed naar binnen en schoot vanachter een woud van benen met een mooie curve in de linker onderhoek. In de 15e minuut was het Sverre die met een prachtig afstandsschot van zeker 25 meter de gelijkmaker liet aantekenen.

In de 20ste minuut was een combinatie door het centrum de Alcmaria defensie te machtig waardoor de spits van Vitesse 1 op 1 kwam te staan met Michiel en de bal goed afmaakte, 2-1. Ook Alcmaria deed goed mee en kreeg mogelijkheden. 5 minuten voor de rust kreeg Diego geel en dan moet je er tegenwoordig ook gelijk tien minuten af. De laatste minuten voor de rust ging dat prima, maar de eerste 5 minuten na de pauze ging het volledig fout. Doordat middenveld en voorhoede niet thuisgaven kreeg Alcmaria 4 goals in 7 minuten tegen en was de wedstrijd gespeeld.

Hierna pakte Alcmaria de draad weer wat op en kon het weer meespelen, maar het kwaad was geschied. Dat het ook in de laatste minuut met een afstandsschot nog een keer scoorde deed verder niets meer af aan de ontstane situatie. Dit was nu de tweede week op rij dat er in het begin van de tweede helft een wedstrijd volledig wordt weggegeven. Iedereen moet maar een goed in de spiegel kijken en bij zichzelf afvragen hoe dit kan. Volgende week weer een lastige wedstrijd uit tegen Berdos. Dan moet het beter mannen.