algemeen nieuws

Verslag toernooi sv de Meer zaterdag 7 april (foto's)
Categorie: Jeugd nieuws

Alcmaria haalt prijzen op in Amsterdam

Zaterdag speelden de F en de E pupillen een toernooi bij SV de Meer in Amsterdam. In de ochtend waren de F pupillen aan de beurt en 'smiddags de E pupillen. Voor de F pupillen was het vroeg dag. Verzamelen om 07.30 uur. "Dit begint op werken te lijken" zei een van de ouders. Eenmaal onderweg was iedereen wakker en in Amsterdam aangekomen was het vroege opstaan vergeten. Onder de klanken van Andre Hazes en de rook van Hamburgers werd er ingeschreven.

De mannen van de F1 waren duidelijk nog niet wakker en verloren hun eerste wedstrijd tegen Limmen met 4-0. Hierna ging het een stuk beter. Twee overwinningen en een gelijkspel zorgden ervoor dat de mannen om de derde en vierde plaats mochten strijden. Na een 0-0 (en zo hoort het ook in een kruisfinale) moetsen penalty's de uitslag brengen. F1 eindigde op de derde plek, van de tien meespelende teams. Perfect mannen.

De F2 was duidelijk wakker en schoot met een overwinning uit de startblokken. Zij mochten dat ook een uur langer slapen. De F2 in de competitie veel te hoog ingedeeld, liet nu zien dat ze wel degelijk goed kunnen voetballen. Tegen tegenstanders van hun eigen niveau, werden de eerste vier wedstrijden gewonnen. Dit mede door de steun van de "dwaze moeders". Heel gezellig. In de finale om de eerste plaats kwamen ze een sterkere tegenstander tegen. Hierdoor eindigde de F2 op de tweede plaats van de tien meespelende teams. Heel erg goed mannen.

'S middags was het de beurt aan de E pupillen. De E1 speelde een moeizaam toernooi. Via een overwinning, twee gelijke spelen en twee nederlagen eindigde de E1 als vijfde. Dan maar het kampioenschap in de competitie binnen halen mannen.

De E2 speelde een goed toernooi. Twee gelijke spelen en drie overwinningen bracht uiteindelijk de twee plaats. E2 eindigde gelijk met TOS Actief, maar maakte een doelpunt te weinig, heel sneu. Verzachtende omstandigheden waren er wel voor dit team. Door allerlei omstandigheden konden twee auto's met sterspelers de weg naar het Sportpark Drieburg niet vinden. Een van de auto's kwam na de eerste wedstrijd aan en de tweede auto pas tijdens de derde wedstrijd. Gezien deze omstandigheden is een tweede plaats heel erg goed.

De E3 kon helaas niet meekomen. de tegenstander waren net een maatje te groot. Alle vijf de wedstrijden gingen helaas verloren. Gelukkig leed het plezier er niet onder. Gewoon lekker door voetballen mannen.

De ME1 speelden in een jongens poule. Niet eenvoudig dus. Maar onze stoere meiden lieten zich niet van de wijs brengen en wonnen vier van de vijf wedstrijden. Een was echt te sterk en deze wonnen dan ook alle vijf hun wedstrijden. Maar een tweede plaats in een poule met allemaal jongens teams een prima resultaat.

Het was een heel leuke dag, met goed weer. Een goed georganiseerd toernooi met leuke tegenstanders. Er is geen wanklank gevallen en onze teams en supporters hebben zich van hun beste kant laten zien. Een goede reclame voor onze club. Alle spupporters en chauffeurs bedankt voor het opofferen van weer een vrije zaterdag. Het was heel leuk.

Leiders en spelers nog niet helemaal wakker

De "gezellige moeders"van Alcmaria

Zes noppen in je knie, maar wel de nul......

F2 Tweede maar erg goed

F1 derde en uiterst tevreden

Meisjes ME1 tweede een perfect resultaat.

E2 ook tweede, maar gezien de hindernissen heel goed

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route