B1 verliest van Reiger Boys
Categorie: B1

Zaterdag B1 moest afgelopen zaterdag uit naar Reiger Boys. Vooraf al bekend dat dit een lastige opgave zou worden en dat werd het ook. Vooral het middenveld had moeite om de mensen van reiger Boys bij te benen. Vooral Fysiek was Reiger Boys de meerdere van Alcmaria, voetballend konden we gerust mee. In de 20ste minuut werd het 1-0 na een foute pass op het middenveld, kon de speler van reiger Boys zo doorlopen en scoren. De 2-0 in de 25ste minuut was een prachtige.

De links buiten passeerde mooi en schoot de bal vanaf de punt van de zestien stijf in het kruis. Hier paste alleen applaus. Nog voor de rust werd het 3-0 nadat een van de tegenspelers zonder iemand tegen te komen het middenveld kon oversteken, door het centrum van de verdediging en de keeper omspelen. Toch voetbalde Alcmaria helemaal niet beroerd, maar had niet de power om het balbezit om te zetten in gevaarlijke momenten voor het doel van de tegenstander.

In de tweede helft was het nog steeds Alcmaria dat het meeste balbezit had en beter stond waardoor reiger Boys minder vaak gevaarlijk werd. De 4-0 was een onterechte goal. Er werd onder de ogen van de scheidsrechter een behoorlijke overtreding op de keeper gemaakt maar dat vond hij niet voldoende om te fluiten. Vlak voor tijd ging ook de 5-0 er nog in. Al met al een geflatteerde uitslag, maar wel een terecht verlies. Volgende week een vrij weekend omdat er dan gebekerd wordt of ingehaald en beide hoeven de mannen niet.