Zaterdag B1 wint op sloffen van LSVV B2
Categorie: B1

Afgelopen zaterdag speelde de zaterdag B1 thuis tegen LSVV B2. Vooraf was de sterkte niet helemaal duidelijk. Maar al snel bleek dat het krachtsverschil tussen beide teams wel heel groot was. Dat het uiteindelijk, “maar” 4-0 werd had te maken met het slordige afmaken van de kansen. De eerste goal viel pas is de 34ste minuut, nadat Alcmaria al minimaal een handvol kansen had gemist. Guillermo stoomde op over het middenveld en speelde Nick in. Deze tikte de bal goed door op de doorgelopen Guillermo en deze rondde met een prachtig schot af, 1-0. Dit was gelijk de ruststand.

Na de rust probeerde Alcmaria beter te gaan voetballen en de bal in de ploeg te houden. Dat laatste lukte heel goed, waarschijnlijk een verhouding van 80 om 20% balbezit. Vlak na de rust werd het 2-0. Na een diepe bal op Nick die de bal breed legde op Wadson die prima binnen schoot. Halverwege de tweede helft was het Robbert die uit een corner van Kevin scoorde. Eerst kopte Robbert, maar deze werd van de lijn gehaald, in de rebound schoot hij echter de bal alsnog binnen.

Twee minuten later kwam de eindstand al op het bord. Uit een voorzet van Guillermo werd Thijs vrij voor de keeper gezet en rondde netjes af. Dit was een heel makkelijk middagje. Volgende week zal dat wel anders worden Dan de wedstrijd tegen Reiger Boys B1. Heel benieuwd wat jullie daar tegen gaan doen. Succes mannen.