Alcmaria Victrix D5M verliest van HSV D8M
Categorie: D5M

Vandaag een wedstrijd tegen HSV D8M. Dit team heeft al heel veel goals gemaakt en is dus een zeer sterke tegenstander. Coach Chantal is al vroeg op het complex. Om 10.30 spelen en even voor 10 uur stromen haar talentengroep binnen en is het klaar maken voor deze strijd. Vandaag een uniek gebeuren. Lorraine spelend voor Dames 1 zal vandaag als scheidsrechter op gaan treden. Hulde daarvoor. Om 10.30 is de aftrap en duidelijk is dat HSV hier gekomen is met 1 doel. Veel scoren en laten zien wie de beste is.  Er lopen bij deze groep een aantal talenten rond die qua formaat en niveau zeker niet in de meisjes D-competitie thuis horen.

De wedstrijd is 8 minuten oud als de 0-1 valt en even later is het 0-2 en kijken de talenten van Chantal nog eens om zich heen of er iets aan te doen valt nog . De ene aanval na de andere geeft aan het kwaliteits verschil en hoewel de talenten van Alcmaria er alles aan doen is het toch HSV dat de klok slaat.

Zo goed als alle speelsters van HSV komen uit 2001 blijkt en ik denk dat ze goed te eten krijgen in Heiloo want het lengte verschil was wel heel groot hier en daar.Tot aan de rust een sterk verdedigend Alcmaria  en met name India staat als een pro te keepen. Ook zij kan niet voorkomen dat HSV het tot 0-4 brengt maar er blijft altijd hoop.

In de rust een pep talk van Chantal en kleine omzettingen. Dat blijkt goed te werken want er komen ok aanvallen van de kant van Alcmaria. Isaura en Kimberly zoeken vaak de tegenstander op en ok Hanna wacht op haar moment. Beyza en Noa zijn nu klaar voor elke tegenstander en Jane sprint als Usain Bolt over het veld heen.

India red keer op keer maar toch weer de bal uit het netje halen na een prachtige aanval van HSV.Suhayme  en Yvonne lopen zijn goed bezig in het veld en kunnen veel tegenhouden. Dan komt het moment voor Alcmaria als Isaura op recht een prachtige actie maakt en de bal naar Hanna speelt en Hanna de keepster op het verkeerde been zet en de 1-5 scoort.

Feest in het team. DA is HSV weer aan de beurt en weet vlak voor tijd te scoren en de eindstand op 1-6 te zetten.

Scheidsrechter Lorraine fluit een leuke wedstrijd af en daarna is het tijd voor de penalties . Na afloop wordt ze bedankt en gaan de talenten richting de kleedkamer.