B1 wint in Schagen van SRC
Categorie: B1

Zondag ochtend kwart voor 10 start wedstrijd tegen SRC in Schagen                                                              Voor de meeste ouders zou het wel ietsje later mogen!

De wedstrijd startte met een uitstekende eerste twintig minuten. De bal werd prima rond gespeeld en de vrije man werd steeds gevonden. Net als het Nederlands elftal zakte het daarna wat in. Het werd wat fysieker en wat rommeliger. Alcmaria bleef toch de best spelende ploeg en dwong regelmatig goede kansen af.

In de tweede helft kreeg Alcmaria  een cadeau van SRC . De keeper schoot een uitbal tegen de rug van een eigen speler, belande voor de voeten van Rick en een klein tikje was voldoende voor de 0-1.

Kevin maakte uiteindelijk de  2-0 en kon Alcmaria wat makkelijker voetballen. Het was een goede wedstrijd met vele kansen maar te weinig doelpunten. Dit biedt zeker perspectief voor de toekomst.