B1 verliest in Hippolytushoef
Categorie: B1

Afgelopen zondag speelde de zondag B1 uit tegen Succes in Hippolytushoef. Na de overwinning van zaterdag tegen de B1 van VZV uit ’t Veld, 5-0, was het vertrouwen groot. Dit liep helaas iets anders. Succes had ook SRC al met 17-0 aan de kant gezet en liet er tegen Alcmaria ook geen gras over groeien.

1 minuut stilte voor de wedstrijd vanwege het overlijden van een jeugdspeler van Succes

Toegegeven Alcmaria speelde verre van goed, maar Succes was een knappe ploeg. Alcmaria moet blijkbaar nog erg wennen aan het vroege tijdstip op de zondagochtend want er werd gerust met een 4-0 achterstand. Hoewel de tweede helft beter begon was Alcmaria tegen het fysieke voetbal niet opgewassen en kwam de oorvijg uiteindelijk op 9-1 eindstand uit. Zonder nou zondebokken aan te wijzen zal het gehele team op de zondagochtend beter wakker moeten zijn en met volle beleving een wedstrijd ingaan en zeker de duels.

Alleen dan kan je een wedstrijd winnen en zeker tegen dit soort fysieke tegenstanders, dit zonder de tegenstander te kort te doen, want niet alleen fysiek, maar ook voetballend was men bezig afgelopen zondag. Komende week nog twee bekerwedstrijden en dan over twee weken de competitie en dan moeten beide teams er klaar voor zijn. Nog veel trainen en serieus naar de wedstrijden toeleven.