B1 zondag speelt eerste bekerwedstrijd gelijk
Categorie: B1

door een aantal mannen die zaterdag niet konden. Zoals zaterdag de tweede helft beter was dan de eerste helft was nu de eerste helft alweer beter dan zaterdag de tweede helft. De ruststand werd bereikt met een 1-1 stand. Hollandia T., kwam op voorsprong via een kopbal door een geheel vrijstaande speler.

De gelijkmaker kwam voor rekening van Tim die dit keer keurig afrondde met de voet na een assist van Nick. Na de thee was de tweed helft weer een stukje beter dan de eerste helft. Zo zie je de mannen per helft vooruit gaan. Alcmaria kwam nog wel achter na een prachtig schot, maar Kevin zette dit vlak daarna recht met een prachtige vrije trap, die de keeper kansloos liet.

Hierna kreeg Alcmaria nog meerdere goede mogelijkheden en kansen, maar deze gingen er helaas niet in. Dit tot ontzetting van de vele toeschouwers die ook dit jaar alweer langs het veld stonden.

Er is voor het seizoen weer een nieuw fotoalbum aangemaakt waar alle foto's in komen st staan. kijk hiervoor op de fotosite of klik op onderstaande link.