B1 zaterdag verliest eerste bekerwedstrijd
Categorie: B1

De zaterdag B1, nu overigens nog een mix van zondag en zaterdag B1, speelde zaterdagmiddag  zijn eerste wedstrijd uit bij SRC in Schagen. Het was duidelijk te zien dat het de eerste wedstrijd was voor Alcmaria. De eerste helft was nog behoorlijk onsamenhangend. De ruststand was dan ook 5-1 voor SRC.

De goal werd gemaakt door Fabian. De tweede helft was na een bespreking met de trainers in de rust alweer een stuk beter. De eindstand van de tweede helft was dan ook 2-2 en bij iets meer scherpte voorin, maar dat komt ook vanzelf, had Alcmaria er wel 2 meer kunnen maken. Uiteindelijk werd het dan 7-3 voor SRC, maar de vooruitgang zat er wel in.

De goals in de tweede helft werden gemaakt door Diego en Nick.

Er is voor het seizoen weer een nieuw fotoalbum aangemaakt waar alle fot's in komen st staan. kijk hiervoor op de fotosite of klik op onderstaande link.