E2 zet zegereeks voort (foto's)
Categorie: Jeugd nieuws

Kolping Boys E7 - Alcmaria Victrix E2 3-5

E2 speelde gisteren op het kunstgras van Kolping Boys een moeilijke wedstrijd. De eerste helft waren de mannen er niet helemaal bij. Zou er onderschatting in het spel geweest zijn. Kolping Boys stond immers onderaan en je hoorde vooraf al “oh dat winnen we wel even”. Nou niet dus. Alcmaria ging de rust in met een 2-1 achterstand en het was allemaal niet goed. Na de limonade werd het beter, maar het was opnieuw Kolping Boys dat scoorde. Nog tien minuten te gaan en 3-1 achter. De ouders hadden zich al verzoend met het eerste verlies. Maar daarin hadden de ouders zich vergist, Alcmaria gaf gas en binnen 5 minuten stond de stand 3-5 op het bord. Mannen knap gedaan, maar de volgende keer de tegenstander niet meer onderschatten hoor.