Alcmaria MC1 wint "toernooi" bij Kleine Sluis
Categorie: MC1

Vandaag toch een vreemde situatie. Onze MC1 gaat op toernooi bij Kleine Sluis en blijkt de enige tegenstander van het thuisteam te zijn en daardoor wordt er een volledige wedstrijd gespeeld.

Coach Valerie heeft 12 talenten mee en komt ruim op tijd aan. Het is duidelijk dat deze wedstrijd de laatste zal zijn dit seizoen voor de talenten die in de competitie het heel goed hebben gedaan.

De wedstrijd start en het is Alcmaria dat met de winde mee de eerste helft op een voor sprong komt dooreen prachtig schot van Britt. Daarna een handsbal dat Alcmaria een pingel oplevert en Valerie in staat stelt om de 0-2 te scoren. Een 2de handsbal levert Alcmaria ook een 2de pingel op en deze wordt genomen door Britt en de 0-3 is de ruststand.

De 2de helft een ontketend Kleine Sluis maar de verdediging moest 1 x capituleren . Bij de stand van 1-3 was het tenslotte een prachtige actie dat de 1-4 opleverde en uiteindelijk de winst op dit "toernooi".

Valerie en haar meisjes bedankt en gefeliciteerd met dit prachtige resultaat.