C1 wint ook laatste wedstrijd
Categorie: C1

Zaterdag speelde de C1 haar laatste wedstrijd uit bij KSV in ‘t Kruis. De C1 kon deze week weer beschikken over enkele C junioren uit de B1. Dat was maar goed ook want de tegenstander had een gevarieerd elftal op de been gebracht zullen we maar zeggen.  Alcmaria speelde de eerste helft tegen de wind in en had het beste man het spel, maar moest goed oppassen voor de enorme fysieke overmacht van KSV.  Alcmaria kwam wel op 0-1, na een mooie steekbal van Sverre kapte Fabian de bal voor de verdediger langs naar rechts en schoot met zijn rechterbeen in de onder hoek.

Duel op het middenveld

Twee minuten later was het alweer gelijk. Een misverstand in de verdediging zorgde voor de 1-1. De bal werd verkeerd op keeper Michiel teruggespeeld en i.p.v. de bal aan soejang te geven, wilde hij op rechts openen, helaas daar stond nog een speler van KSV. 10 minuten later was het toch weer Alcmaria dat de voorsprong nam. Een diepte bal op Jesse, die de bal doortikte op Jesper en goed afrondde, 1-2. Ongeveer 1 minuut later stond er weer een gelijke stand op het bord. Dennis werd letterlijk onder de voet gelopen door een speler van KSV. Het verschil in gewicht en lengte was als tussen Gulliver en Klein Duimpje.

Bo kopt net naast

Dit betekende gelijk de ruststand van 2-2. In de rust had trainer Milan enkele tactische wijzigingen aangebracht en dat bracht al na 8 minuten in de tweede helft succes. Een steekpass van Sverre zetten Jesse alleen voor de keeper en Jesse schoot de bal heel beheert voorbij de keeper. Het was 5 minuten later weer Jesse die de bal tussen twee verdedigers van KSV in de bal achter de keeper schoot, 2-4.

Fabian kapt de verdediger uit en schiet de 0-1 binnen

Hierna gooide KSV alle fysieke mogelijkheden in de strijd. Alcmaria vocht met man en macht tegen de enorme fysieke overmacht en kreeg door gewoon beter te voetballen nog kansen op meer goals. KSV echter scoorde nog de 3-4 en had ook na enkele hachelijke momenten voor het doel van Alcmaria het geluk niet mee en Alcmaria eindelijk een keer wel. Ballen net naast en op de paal zorgde ervoor dat de overwinning van de C1 niet meer in gevaar kwam. De mannen hebben gevochten als Leeuwen en alleen daarom al een terechte overwinning. Drie overwinningen uit de laatste 4 wedstrijden hebben er in ieder geval voor gezorgd dat het seizoen positief is afgesloten. Volgend seizoen zal een heel ander seizoen worden. Mannen goed gedaan.