C1 wint twee keer in drie dagen, nu van LSVV
Categorie: C1

Na de monster score van de doordeweekse wedstrijd in en tegen Bergen, 2-9, hadden de mannen van de C1 er zin in tegen LSVV. De schwung zat er goed in. Trainer Milan had de mannen goed geïnstrueerd. Helaas kwam de C1 na 19 minuten toch op achterstand. Half ingrijpen van de verdediging zorgde voor de eerste tegengoal. Heel even gingen de koppies omlaag, maar vanaf de kant werden ze weer opgepept en gingen er met frisse moed tegenaan.

Acht minuten later kwam er al loon naar werken. Jip ging alleen op de keeper af, de bal werd half verwerkt door de keeper van LSVV en in de rebound kon Jesper afmaken. Dit was ook de ruststand. In de rust werden de mannen niet alleen door Milan, maar ook door Paul tactisch bijgepraat. De trukendoos volledig open. Net als bij het eerste zijn de eerste paar minuten na de pauze niet de beste van de C1, gelukkig was het Michiel die met een mooie redding de stand op 1-1 hield waardoor de C1 verder kon bouwen. In de 10 minuut na de rust kwam Alcmaria op 2-1. Een prachtig afstandsschot van de van de D1 geleende Ping belandde in de kruising, voorbij aan de verbouwereerde LSVV keeper.

Dat LSVV deze tegenstand niet gewend was van Alcmaria werd duidelijk. De reuzen uit Langedijk mopperden dat het hen een lieve lust was tegen de scheidsrechter die nu de schuld kreeg. Even leek het toch nog fout te gaan. Milan blokte een afstandsschot die ongelukkigerwijs voor de voeten van een LSVV-er kwam die van dichtbij Michiel kon passeren. Gelukkig had iedereen het idee dat dit toch niet fout mocht lopen, dus gooiden de mannen er nog een schepje bovenop. Een corner van rechts bracht uitkomst. De bal kwam goed voor de goal en Jesper kon de bal 3 minuten voor tijd over de doellijn werken. In de resterende tijd kwam Alcmaria niet meer in gevaar.

De mannen waren dan ook ongelofelijk blij na de tweede zege op rij. Goed gedaan mannen. Zaterdag zal het lastiger worden. Uit naar Spierdijk, sint George, toch wel de beste ploeg in deze klasse. Succes mannen.