E2 Blijft koploper na winst op Foresters (+foto's)
Categorie: Jeugd nieuws

Foresters E7 - Alcmaria E2 1-5

Ook Foresters moest er aan geloven vandaag. Op kunstgras werden de mannen uit Heiloo verslagen met 1-5. Het duurde even voordat Alcmaria toesloeg, maar toen ging het ook snel. Voor de rust was de stand al 0-4. Alcmaria speelde niet zijn beste wedstrijd van het seizoen, het begon allemaal een beetje slapjes, maar met name door het goede overspelen werd Foresters toch gesloopt. Nade rust viel er voor beide ploegen nog 1 doelpunt waardoor de eindstand 1-5 werd. Ook de penaltyreeks werd door onze mannen gewonnen. Volgende week de uitwedstrijd tegen Kolping Boys. Mannen als jullie de tegenstander niet onderschatten zoals dat vandaag een beetje was, kunnen we straks misschien wel een feestje vieren.....