B1 wint nu ook van BOL
Categorie: B1

De B1 speelde zaterdag de thuiswedstrijd tegen BOL B1. De eerste wedstrijd ging verloren door blessures, ziekte en slecht spel van de mannen. Weer was nu te zien dat de mannen wel heel erg veel leren dit seizoen. Zonder de nog steeds geblesseerde Robbert en de afwezige Tim, maar nu ook zonder Mika. Mika brak in de ochtend uren zijn duim bij de Honkbal en zit nu in het gips. Mika Beterschap. Snel genezen zodat je in ieder geval in Duitsland kan spelen.

Zaterdag zonder wissels, maar met een gemotiveerde spelers en technische staf en geblesseerden moest het evengoed wel lukken en dat bleek. Alcmaria voetbalde zelfs volwassen. Bol had vaak de BAL, maar tot echte kansen liet Alcmaria het niet komen. Ongeveer 10 minuten voor de rust kwam en afgeslagen bal voor de voeten van Sverre die met de wind in de rug gelijk uithaalde van een meter of 25. Over de keeper in het doel, 1-0. In de tweede helft met de wind tegen stond Alcmaria voor het oog dan wel onder druk, maar gaf geen kans weg en werd zelf met mooie steekpassjes zelf steeds gevaarlijker. Toen minuten voor tijd was het raak.

Door goed door jagen op de bal onderschepte Thijs een bal en kon Rik na twee man gepasseerd te hebben de 2-0 binnen schieten. Een paar minuten later was weer Rik. Nick en Rik stoorden de opbouw van BOL en Rik haalde vernietigend uit. 3-0. Mannen een keurige overwinning weer. Langs de kant genieten we elke week meer, ga door zo. Zaterdag de uitwedstrijd in en tegen Koedijk. We zijn weer benieuwd