F1 blijft winnen (+foto's)
Categorie: Jeugd nieuws

Alcmaria Victrix F1 - Kolping Boys F2 7-1

Ook de vijfde wedstrijd van de F1 werd weer in winst omgezet. Kolping Boys werd met 7-1 aan de zegekar gebonden. Alcmaria speelde een moeilijke eerste helft, waarin het wel beter was meer de kansen nog niet benutte. Vlak voor de rust werd het wel 1-0. Na de rust ging het hard. Snel liep Alcmaria uit tot een 6-0 voorsprong. Hierna een onoplettenheid in de verdediging waardoor Kolping Boys kon tegen scoren. gelukkig maakte Alcmaria vlak daarna nog de 7-1. Mannen het gaat goed. Er wordt ook steeds beter geveotbald. Volgende week weer een thuiswedtrijd dan tegen AFC'34 F2. De wedstrijd start al om 09.00 uur. Heel vroeg dus. Zorg dat je vroeg naar bed gaat en uitgerust bent en dan op naar de volgende overwinning.