Alcmaria I klimt naar gedeelde 4e plaats
Categorie: Senioren nieuws
Alcmaria heeft zichzelf zondag tijdens de uitwedstrijd bij de Foresters een grote dienst bewezen. Door de vele regenval van de afgelopen tijd was het A veld van de Foresters veranderd in een modderpoel en werd er uitgeweken naar het kunstgras. Alcmaria speelde hierop alsof het hun thuisveld was. Met goed en verzorgt voetbal werd Foresters onder druk gezet. Na 35 minuten voetbal was het raak. Tom Hofkamp, redelijk genezen van zijn gebroken neus, gaf de bal op maat voor en Jermain Rock kopte de bal snoeihard in de touwen. Dit was gelijk de ruststand. In de tweede helft gooide Foresters er een stapje bovenop en probeerde Alcmaria vast te zetten, maar onder leiding van Mehmet Yilmaz, Richard Fortes Rodriquez, en Tom kwam Alcmaria er keer op keer gevaarlijk uit. Gedurende de tweede helft nam Alcmaria het heft zelfs weer in handen. In de 65ste minuut schoot Tom uit een moeilijke positie op de goal. De keeper kon de bal niet genoeg verwerken en Richard kon de rebound binnen schieten. Hierna werd het nog even spannend doordat Foresters een hoekschop tot doelpunt promoveerde, maar gelukkig was het dit keer Tom zelf die een mooie aanval afrondde en er 1-3 van maakte. Alcmaria staat nu gedeeld vierde met Vitesse en Westfriezen. Wanneer we de reeks van na de winterstop weten door te zetten kunnen we er nog een mooi seizoensslot van maken. Opstelling: Nick van Aart, Sander Apeldoorn, Kasper van der Born(Leon Schouten), Martin Bos, Tim Kraakman, Mehmet Yilmaz, Jermain Rock(Mark Leering), Richard Fortes Rodriquez, Rachid Vianen, Pascal Kabalt, Tom Hofkamp. Scoreverloop: 0-1 35e Jermain Rock, 0-2 65e Richard Fortes Rodriquez, 1-2 75e , 1-3 88e Tom Hofkamp.