Alcmaria geeft de punten aan de Valken
Categorie: Zondag 1

Het eerste speelde thuis tegen de Valken uit Hem. De vorige wedstrijd werd een 1-1 gelijkspel. Toen speelde Alcmaria een heel slechte eerste helft en in de tweede helft werden de Valken met de rug tegen de muur gezet. Eigenlijk was het zondag niet heel veel anders. Door slecht verdedigen stond na twintig minuten de stand van 0-2 op het scorebord. Alcmaria was in de eerste helft ook niet bij machte een vuist te maken.

Na de thee en enkele omzettingen, knalde Alcmaria uit de startblokken. Toen de meeste toeschouwers nog binnen zaten aan de warme versnaperingen zorgde Alcmaria voor het eerste gevaar. Een echte handsbal ongeveer 2 meter in het zestienmeter gebied, werd door de scheidsrechter ook als zodanig beoordeeld, dus strafschop. Nee dus, de bal werd buiten de zestien gelegd. IN de 55ste minuut was het raak. Uit een corner was het Garreth die raak kopt, 1-2. Tien minuten later was de stand weer gelijk. Na een scrimmage was Ilias het meest alert en schoot de bal achter de Valken keeper, 2-2.

Hierna ging Alcmaria vol in de aanval, maar vergat hierbij de verdedigende stellingen te bewaken. En vlak na de 20-2 was de enige counter tot dan toe gelijk raak. 2-3. Alcmaria kwam nog dicht in de buurt van de 3-3, maar wederom vertikte de scheidsrechter het de bal op de stip te leggen na een handsbal en bij het tegen de grond werken van Dylan. Heel dure punten die verspeeld werden zondag. Zonde.  Nu het paas weekend, altijd verrassend, wie na dit weekend 6 punten heeft behaald zal spekkoper zijn.