B1 of wel MASH in de polder
Categorie: B1

BOL B1, de nieuwe tegenstander van onze B1 afgelopen zaterdag. Veel wind, koud, niet echt onze ambiance, maar gevoetbald moet er worden. Voor onze B1 zou een afgelastingetje wel eens welkom zijn gezien de hoeveelheid aan ziek, zwak en misselijke spelers. Even een opsomming: Robbert doet even niet mee i.v.m. zijn gebroken sleutelbeen, Kevin werd op de heenreis ziek en kon niet spelen. Gedurende de wedstrijd viel Thijs uit met een blessure. Veder stonden wel in het veld, maar niet fit; Fabian met liesklachten, Tim last van de hamstring, Niels al langer last van zijn rug en Mika twee gekneusde tenen. Het lijkt wel een aflevering van MASH. BOL een team dat probeert te voetballen en eigenlijk een team dat ons zou moeten liggen, maar het lijkt wel als of de mannen een beetje moe zijn. De 5 tegengoals zijn allemaal persoonlijke fouten omdat we te laat zijn, dat is zonde. De rust werd ingegaan met een 1-1 stand. Voor Alcmaria scoorde Nick na een lange uittrap van Joost. Hierna begon het fouten festival. In twee minuten tijd was het 3-1. Alcmaria kwam nog terug naar 3-2. Een corner van Sverre werd prachtig ingekopt door Tim. Hierna enkele goede kansen op de 3-3, maar in een counter lette Alcmaria niet goed op en werd het 4-2. De eindstand was uiteindelijk 5-2, tegen een tegenstander waar het niet tegen hoefde, dat is zonde. Zaterdag de thuiswedstrijd tegen Bergen B1, de vorige wedstrijd werd een spannende 0-0. Benieuwd naar zaterdag.