algemeen nieuws

Alcmariavictrix.nl werkt niet meer
Categorie: Actueel Nieuws
Alcmariavictrix.nl werkt niet meer.

Zoals misschien al bekend, is er een probleem met het domein alcmariavictrix.nl. Het domein is door een andere partij geregistreerd. Je krijgt hierdoor een andere website te zien.

Hoe kan dit gebeuren?
Vorig jaar hebben we de website laten hosten door Cyso Managed Hosting. Er was op dat moment nog voor een geheel jaar voor het domeinnaam betaald en daardoor bleef deze domeinnaam nog even op naam van een derde partij staan. Dit zou rond feb/maart omgezet worden.

Standaard krijg je een melding/mailtje/factuur voor volgend jaar/belletje/ voor het verlengen van een domeinnaam, echter heeft deze partij dat (voor zover bekend) verzuimt te doen. Sterker nog ze hebben besloten het domein op te heffen, zonder hierover hun klant te informeren. Hierdoor is het mogelijk geweest dat een derde partij het domein heeft kunnen overnemen. Misschien dat deze derded partij al op de hoogte was, of dat ze een automatisch script hebben draaien die checked of er domeinnamen opgeheven worden.

Deze derde partij is een partij die handeld in domeinnamen. Zeer vervelend dus.

Oplossingen
Inmiddels heeft Cyso Managed Hosting alcmariavictrix.com laten registreren. Zo kan iedereen toch nog bij de website komen

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route