B1 laat punten liggen
Categorie: B1

B1 speelde zaterdag de uitwedstrijd tegen st. Adelbert uit Egmond Binnen. De wedstrijd was zoals het weer, beroerd. Zonder de afwezige Dorus en de geblesseerden, Robbert en Niels werd de strijd tegen de Binners aangevangen. Dat Alcmaria niet helemaal bij de les was in de eerste minuten was wel duidelijk.

Na 12 minuten stond het 2-0 voor Adelbert. Hierna ging Alcmaria voetballen op een door de regen steeds slechter wordende grasmat. Alcmaria drong Adelbert steeds verder terug en creëerde kansen, die er allen niet ingingen. 10 minuten voor de rust was het toch raak een indraaiende vrije trap van Sverre werd door niemand aangeraakt en verdween in het doel. Alcmaria drukte, maar de bal ging er niet in. De irritatie binnen de lijnen groeide onder leiding van de met een groot geel/rood/zwart behepte fluitist, die vooral naliet de zich misdragende spits van Adelbert aan te pakken.

Iets overigens dat ook door de coaches van Adelbert werd nagelaten. De ruststand was 2-1. Na de rust probeerde Alcmaria wel met alle macht de gelijkmaker te maken, mar het overleg en het geluk ontbrak de mannen van Jeroen en Klaas. Bibberend van de kou verlieten de toeschouwers het terrein en de spelers het veld. Hopelijk is het volgende week beter. Zowel het weer als het spel. Volgende week weer een uitwedstrijd nu in Langedijk tegen BOL B1. Come on boys.