C1 speelt gelijk tegen KSV
Categorie: C1

C1 speelde zaterdag in de regen thuis tegen KSV. Uit werd nog kansloos van de mannen uit het kruis verloren, op ook al een regenachtige zaterdag ergens in oktober. Is het overigens sindsdien wel eens droog geweest.....? Dat de mannen onderleiding van Milan iets hebben bijgeleerd was de vorige weken al duidelijk geworden, maar nu wordt het eindelijk ook in punten beloond. Toch maakten de mannen van de C1 het zichzelf niet makkelijk.

Kansen worden niet afgemaakt en daardoor blijven de mannen onder druk staan. Zo ook de eerste helft. Tegen een tegenstander die gemiddeld anderhalve kop groter is dan de Alcmarianen zocht Alcmaria de aanval op en zette KSV onder druk. De ene keer dat KSV voor de goal kwam was het gelijk raak. Een voorzet werd door Jort van richting veranderd en belandde achter Michiel. Alcmaria ging gelijk weer in de aanval. Na een mooie aanval via veel schijven, was uiteindelijk raak. uit een assist van Dennis was het Onur die den bal achter de KSV keeper schoot.

Toch was het voor de rust weer KSV dat op voorsprong kwam.Een hard schot gedragen door de wind stuitte van Michiel zijn borst af en de spits van KSV was elerter dan de Alcmaria verdedigers, 1-2. Na de he was duidelijk dat C1 dit keer punten wilde halen. Was het dit keer Jip nog die een terechte penalty mistte, uiteindelijk was het Ping, de spits van D1 die de gelijkmaker scoorde.

Dat de winst niet werd binnengehaald komt door het feit dat er veel te veel kansen worden gemist, maar dat gaat zeker veranderen als jullie goed blijven trainen. volgende week weer een thuiswedstrijd, tegen Jong Holland en daar tegen hebben we nog wat goed te maken na het onterechte verlies van twee weken terug.