c1 verliest ten onrecht bij Jong Holland
Categorie: C1

De c1 speelde vandaag uit tegen Jong Holland. De mannen van Milan Strabbing beginnen steeds beter in hun vel te komen. Weliswaar werd er vandaag met 4-2 verloren, maar de toeschouwers hebben een heel leuke en bij vlagen zelfs goede wedstrijd gezien. Na een minuut of twintig spelen was het 2-0 voor Jong Holland, verdedigend kan er nog wel wat getraind worden mannen.

Maar na een prachtige voorzet van Onur was het Jesse die de bal in een keer uit de lucht nam en achter de verbouwereerde keeper schoot. Het was weer een wedstrijd. Na de thee, duidelijk aangegeven door de trainer kwam het accent steeds meer op aanvallen te liggen en onder aanzet van Jesse en Onur werden er kansen gecreëerd.

Halverwege de tweede helft was het Jip die van 25 meter prachtig de  2-2 binnen schoot. Hierna was het Alcmaria dat voor zichzelf zeker nog 4 grote kansen creëerde, maar zichzelf niet beloonde om te scoren. Dat deed Jong Holland wel via twee onhoudbare schoten. Dus verloren, maar Julie mogen trots zijn op jullie prestatie. Dit geeft hoop voor de toekomst.

Uiteraard zijn er weer foto’s gezet op de fotosite.