C1 verliest, maar boekt vooruitgang
Categorie: C1

C1 speelde zaterdag thuis de op één na laatste wedstrijd van de najaarscompetitie. De mannen hadden zin om eindelijk weer eens te gaan voetballen. Duidelijk was te zien dat de lange stilstand geen goed aan de mannen had gedaan, men moest weer even wennen.

Toch ging het met name in de eerste helft en een groot deel van de tweede helft best goed. Na een ongelukkige actie van Michiel kwam de stand na een kwartiertje voetballen op 0-1. Vlak voor de rust maakte Alcmaria de terechte gelijkmaker. Na de thee was het Alcmaria dat het beste voetbal liet zien, maar weer een fout nu van een verdediger, die liet zijn man voor hem blijven staan, waardoor het makkelijk werd om vanaf 5 meter de bal in het doel te rammen. Zonde dat we nog van dit soort fouten maken mannen.

Circa 10 minuten voor tijd was de pijp leeg bij Alcmaria en kon Foresters uitlopen naar een 1-4 geflatteerde overwinning.

Jammer van de verder heel sportieve wedstrijd was een voorval in de tweede helft. De leider van Foresters zei op een gegeven moment tegen zijn grensrechter, nou vlag maar. De grensrechter deed dit en de scheidsrechter floot. Dat dit nog altijd gebeurd is de doodsteek voor het jeugdvoetbal. We hebben allemaal de mond vol over RESPECT, maar wanneer leiders dit voorbeeld geven, waar blijven we dan. Niet interessant is of Alcmaria misschien wel de gelijkmaker zou hebben kunnen maken, maar waarom voeden wij onze kinderen zo op… Ik wilde het toch even gezegd hebben.

Mannen van de C1 de conditie laat nog wel wat te wensen over. Misschien minder zeuren om partijtje op de trainingen, maar meer en harder trainen, dan komen de overwinningen ook vanzelf.

DE foto's staan allemaal weer op de fotosite.