B1 redt het niet tegen de koploper
Categorie: B1

De B1 speelde zaterdag de uitwedstrijd in en tegen Koedijk B1, de ongenaakbare koploper. Joost nog geschorst waardoor Christiaan op de goal moest. Max was geblesseerd aan de lies. De toeschouwers die gekomen waren en ja dat waren weer voor 90% Alcmarianen hebben gedurende de eerste en een deel van de tweede helft in de stromende regen bij 4 graden hun kinderen en/of pupillen staan aanmoedigen. Helaas was de tegenstander beter, waardoor er na 80 minuten een geflatteerde 6-1 op het bord stond.

In tegenstelling tot de vorige twee weken was de instelling echter weer goed en werd er bij vlagen prima gevoetbald. Helaas bleef de beloning uit. Sverre mocht de terecht toegekende strafschop benutten. Dinsdag gaan de mannen trainen en dan lekker met elkaar eten om zo de toch al prima sfeer nog beter te maken. Zaterdag de laatste wedstrijd van de eerste competitie helft en gelijk ook de laatste thuiswedstrijd. De grote rivaal AFC’34 komt op bezoek. Speciaal voor aal toeschouwers is de wedstrijd op prime time kwart over vier geplaatst direct na de wedstrijd van zaterdag 1. We verwachten dan ook weer een volle bak langs de klant.

Vanaf het nieuwe jaar zullen de stukjes weer wat langer worden, maar de tijd ontbreekt u verslaggever momenteel.