B1 verliest van st. Adelbert 3-4
Categorie: B1

De B1 speelde zaterdag tegen een van de onderste in de poule, st Adelbert. Vooraf waren de mannen gewaarschuwd, vorige week had Adelbert de eerste overwinning van het seizoen binnen gehaald tegen AFC. Bij de Warming up leek het wel de dreumesen tegen de senioren, wat een verschil. Helaas was vanaf de eerste minuut duidelijk dat Alcmaria niet scherp begon de eerste de beste bal ging na een misverstand al over de zijlijn. Uit alles bleek wel dat Alcmaria voetballend verre weg de betere ploeg was, maar opboksend tegen dit fysieke geweld met je wel elke wedstrijd top zijn.

Drukte voor het Adelbert doel

Een mooie solo van Nick en daarna goed afleggen op Rik betekende de 1-0. Een diepe bal zorgde voor onrust in de Alcmaria defensie, de bal werd niet goed weggewerkt en de 1-1 stond op het scorebord. Vlak hierna was het nog een keer raak. Een klassiek geval; aanvaller uit de rug van de verdediger en het stond 1-2. Hierna een goede corner van Sverre en Niels die de bal inkopt hoog ion het doel. 2-2. Nog voor de rust ging het helemaal fout. Niet alleen kwam Adelbert weer op voorsprong, maar Alcmaria moest ook met tien man verder. Joost werd eruit gestuurd. De hele tweede helft moest Alcmaria met tien man verder.

De krachten worden gebundeld

In de tweede helft echter was het alsof niet Alcmaria maar Adelbert met een man minder speelde. Alleen het scoren wilde niet lukken. Toch kwam Alcmaria via een mooie goal van Sverre op 3-3. Hierna had Alcmaria enkele kansjes op de 4-3, maar helaas werd invaller doelman Nick vlak voor tijd nog een keer gepasseerd, waardoor Alcmaria met 3-1 verloor. Zonde, zonde, zonde, maar ook hier moeten we ons overheen zetten en volgende week uit bij Bergen de goede lijn weer oppakken.