Alcmaria I doet zichzelf te kort
Categorie: Senioren nieuws

Alcmaria Victrix I - De Zouaven I 1-3 (1-0)

Alcmaria deed zich zondag in het treffen met het op de tweede plaats staande De Zouaven. Alcmaria Startte goed en De Zouaven die bij een gelijk spel periodekampioen kon worden zat helemaal niet in de wedstrijd. Keerpunt was eigenlijk al na 10 minuten. Tom Hofkamp probeerde een bal te koppen en de verdediger van de Zouaven wilde de bal wegschieten. met zijn voet ver boven zijn schouder schopte hij Tom vol op de neus. Het bloed gutste er uit en naar later in het ziekenhuis te zijn onderzocht bleek hij zijn neus te hebben gebroken. Tom veel sterkte de komende dagen. Hierdoor raakte Alcmaria toch een beetje van slag en werd er veel gemopperd op de zeker niet sterk leidende scheidsrechter. Tussen door kwam Alcmaria wel op voorsprong Na een corner kopte Richard Fortes Rodriquez de bal weer voor de goal en Ilyas Bektas kon de bal tot doelpunt promoveren. Niet veel later was het Richard die tweemaal geel kreeg. Één voor een overtreding en een voor aanmerkingen op de leiding. Dus weer met tien man verder.Door het wegvallen van Tom en Richard verloor Alcmaria ook heel veel creativiteit en werd het met name in de tweede helft steeds moeilijker om de bal in bezit te houden. Tien minuten voor tijd werd het 1-1. Jammer hieran was dat de bal op de lat belandde en de terugspringende bal met de hand door de Zouaven speler naar een medespeler werd geslagen en deze kon binnen tikken. Even zag het er nog naar uit dat een punt kon worden binnengehaald, maar een vrije trap die door de muur ging deed Alcmaria knappen. Jammer mannen. Alcmaria kreeg in deze wedstrijd zeven gele kaarten en de Zouaven nul. Niet terecht, maar we moeten leren om ons beter in te houden. opstelling: Nick van Aart, Sander Apeldoorn(Mark Leering), Mehmet Yilmaz, Kasper van der Born, Roald van der Slikke, Richard Fortes Rodriquez, Rachid Vianen, Jermain Rock, Pascal Kabalt, Job Worm, Tom Hofkamp(Ilyas Bektas). 26e 1-0 Ilyas Bektas, 78e 1-1, 82e 1-2, 88e 1-3.