D1 wint uit bij Castricum
Categorie: D1

Zaterdag 13-12-2012 11.00 Alcmaria D1 uit tegen Castricum eindstand 2-7 rust 1-1.

Voor de wedstrijd heftig discussie wat voor scheidsrechter we nu weer krijgen. De voetbal intelligentie langs de lijn is zo hoog dat we ook kritisch zijn naar de scheidsrechter. De man van vandaag hadden we al waargenomen in de bestuurskamer en de schrik zat er goed in. Het leverde heftige verhalen op langs de lijn het ging zo ver dat sommige ouders maar thuis moesten blijven. Gelukkig hebben nog Esther Barhorst om de gemoederen te sussen.

AV D1 is vanaf het begin sterker met aanvallen van Stan, Robin, Rian en Ping. Een schot onderkant lat van Nick wordt door Ping tot 0-1 verwerkt. Echter van korte duur, want Castricum komt op gelijke hoogte door een verdedigingsfout. Dit is tevens de ruststand.

2e helft.

AV D1 blijft sterker met al na een paar minuten een handsbal in strafschopgebied niet gezien door de scheidrechter ( behalve het uiterlijk niks op aan te merken). Na 1-2 door Rian ging echter erg hard met de doelpunten. 1-3 door Max Z, 1-4 door Max Z na goed werk van Stan, Thomas en Robin. Hierna een aanval van Castricum met een afstandschot die gepakt wordt door Nick S. 1-5 door Robin na voorbereiding van Max Z. 1-6 door Robin uit een schitterende vrije trap buiten de 16 meter. 1-7 een frommel goal na corner van Max B. In de laatste minuut nog een tegen goal uit een corner 2-7 en tevens eindstand.