E2 wint ook de topper tegen de nummer 2 (+foto's)
Categorie: Jeugd nieuws

Alcmaria Victrix E2 - Reiger Boys E5 2-1

Ook Reiger Boys werd door onze bikels aan de zegekar gebonden. In een hele spannende wedstrijd wisten onze mannen uiteindelijk met een verdiende 2-1 winst van het veld te stappen. Makkelijk was het niet vandaag. Reiger Boys gaf goed tegenstand en Alcmaria moest echt heel har werken om de winst in Alkmaar te houden. Nou dat werken deden onze mannen. na 1 minuut was het al raak via een Goal van Achmed. Niet lang daarna wist Dorus de bal er in te prikken. Vlak voor de rust wer het 2-1 via een corner die in een keer het doel in verdween. Na de limonade kreeg Alcmaria nog enkele goede kansen maar de bal ging er niet in. Joost onze betrouwbare sluitpost wist 5 minuten voor het einde zelf met een prachtige redding te voor komen dat het 2-2 werd. Na afloop kregen de mannen van Cees, de trainer, Patat met cola. Dat hadden ze ook echt verdient.