B1 laat de winst aan Kolping Boys
Categorie: B1

B1 speelde zaterdag uit bij één van de koplopers Kolping Boys B2. Na de mooie overwinning vorige week waren de verwachtingen bij de jongens zelf hoog gespannen. Er was hard getraind en ze waren klaar voor de wedstrijd. Dat de ene week de andere niet is bleek al snel. Nooit kwam de B1 echt tot het spel dat ze kunnen en als ze het doen ook elke tegenstander moeilijk kan maken.  Niet dat het slecht was, zeker niet. Vooral de eerste helft waren beide teams aan elkaar gewaagd. Één onoplettendheid op het middenveld en daarop volgend in de defensie was genoeg om Kolping op een 1-0 voorsprong te zetten. Dit was ook gelijk de ruststand. Na de thee waren de eerste twintig minuten de jongens van Kolping Boys de betere en scoorden ook de 2-0. Hierna nam Alcmaria het heft in handen en werd er ook tegen gescoord. Een afgeslagen bal werd door Sverre goed in de hoek geplaatst, 2-1. Alcmaria ging hierna volop in de aanval op zoek naar de gelijkmaker. Hert mocht niet zo zijn. Even voor tijd was het toch Kolping Boys dat de 3-1 maakte en zodoende het verzet van de Alcmarianen brak. Jammer dat het deze week niet lukte mannen. Komende week voor de beker  naar de Wieringermeer. Weer eens wat anders. Helaas zijn er geen foto’s van deze wedstrijd. DE regen was meer dan de fotocamera aan kan. Volgende week weer