C1 een elftal in de steigers
Categorie: C1

C1 speelde zaterdag zijn derde wedstrijd van het seizoen. Na een valse start mbt de begeleiding, begon het nu goed. Drie selectiespelers, afgelopen zondag zelfs alle drie in het eerste elftal spelend, hebben de leiding over deze spelers groep op zich genomen op de zaterdag. Bart Pastoor, Etienne Graanoogst en Garreth Shears. Henk de Jong heeft aangegeven de administratieve zaken te doen en dat gekoppeld aan trainer Milan Strabbing, A1 speler, kan het niet anders als dat de mannen een top seizoen tegemoet gaan. De eerste wedstrijd werd gewonnen met 4-2. Vorige week echter werd er met 7-2 verloren. Afgelopen zaterdag was Jong Holland de tegenstander.

De eerste helft was Alcmaria duidelijk de bovenliggende partij. Alcmaria voetbalde veel beter dan de tegenstander. Wat alleen wel duidelijk werd dat de trainers en leiders nog wel wat werk te doen hebben. Ondanks het feit dat Alcmaria beter was, was de ruststand 2-2. Dit komt doordat de mannen nog niet helemaal begrijpen dat er naast aanvallen ook verdedigd moet worden en vice versa. Vooral in de tweede helft werd het duidelijk, toen de krachten wat wegvloeiden dat nog niet iedereen dit begreep. Een mooie taak voor trainer en coaches. Er zit meer dan genoeg voetbal in dit team, zodat de toekomst er prachtig uit ziet. Allemaal hard twee keer trainen deze week, niet afberichten ook niet voor de wedstrijd en dan zal het volgende week al weer een stukje beter gaan.