F3 keurig gewonnen van Reiger Boys F11
Categorie: F3

Zaterdag ochtend 9 uur verzamelen bij Alcmaria en snel blijkt: Iedereen is er en heeft er zin in. Met de auto naar Reiger Boys (wat een mooi complex).

Na een snelle warming-up gaat de wedstrijd om precies 10 uur beginnen. De jongens gaan voortvarend van start. Binnen 5 minuten staan ze met 0-2 voor. Dit houden ze vast tot Reiger Boys vlak voor het rustsignaal 1-2 scoren. In de rust zijn de jongens weer opgeladen na een heerlijk bekertje limonade. Na het fluitsignaal voor de tweede helft komen de jongens weer goed uit de startblokken. Twee keer op de paal maar geen doelpunt. De reiger Boys profiteren wanneer de jongens even niet bij de les zijn 2-2. Dit kwamen ze snel te boven door goed voetbal 2-3. Reiger Boys gaven zich echter nog niet gewonnen en scorden snel 3-3. De spanning was om de snijden. Maar Pieter had daar geen last van en scoorde het winnende doelpunt 3-4. Met een goed gevoel werden er na afloop nog strafschoppen genomen en na een lekkere douche zijn we weer huiswaarts gegaan.