Alcmaria F5 weet niet te winnen maar de inzet is goed.
Categorie: F5

Vandaag afgereisd naar de Rijp voor de wedstrijd tegen de koploper. Een lastige partij voor onze F5 want ze moeten opboksen  tegen een team wat versterkt is met eerste jaars F pupillen. De eerste helft begint te tam en we weten het veld niet goed te benutten en gaan rusten met  6-2, door goede doelpunten van Kai en Ruben. In de rust probeer ik de puntjes op de i te zetten en ondanks dat ik denk dat het tegen dovemans oren is beginnen we de 2de helft goed. We creëren kansen en komen een paar keer gevaarlijk voor het doel maar met een schot op de paal en de lat wordt onze inzet beloond met maar 1 extra doelpunt door Jordy.

We eindigen met 10-3 en de Rijp is voorjaarskampioen. Ons seizoen loopt ten einde en we hebben de 3de plek met 2 wedstrijden minder, helaas laat het schema van de tegenpartijen die we niet hebben gehad een inhaalwedstrijd niet toe wat uiteraard jammer is.  De  voorjaarscompetitie was een competitie met vallen en opstaan maar ik ben trots op onze mannen en dame die steeds elke wedstrijd inzet toonde, en ik bedank uiteraard de vaste supporters  vaders, moeders en familie die steevast elke wedstrijd onze F5 hebben aangemoedigd.