C1 wint zevende wedstrijd op rij
Categorie: C1

Zaterdag speelde de C1 thuis tegen FC Castricum C1. De toeschouwers waren benieuwdof de mannen van de C1 hun ongeslagen status konden behouden. En na afloop bleek dat et geval, ook de zevende wedstrijd op rij werd gewonnen en het K woord wordt steeds vaker gefluisterd. Nog drie wedstrijden te gaan.

FC Castricum was een fysiek zware tegenstander, maar was voetballend een van de betere tegenstanders. Toch liet Alcmaria zien niet zo maar bovenaan te staan. In de 6e minuut die met een diagonaal schot de Castricum keeper verraste. Op het moment dat Alcmaria het eerste doelpunt nog vierde scoorde Castricum van het gebrek aan concentratie.

Hierna had Alcmaria het even lastig, maar in de 15e minuut profiteerde Dorus van belabberd ingrijpen van de Castricum defensie, 2-1. Vlak voor de rust was het Tim die de stand op 3-1 bracht. Na de thee was het al snel weer Tim die, natuurlijk, koppende de stand op 4-1 bracht en de wedstrijd op slot gooide.

Alcmaria bleef voetballen en op zoek gaan naar meer doelpunten en die volgde ook. Nick werd half onder het kunstgras gestopt en de penalty werd door Thijs vakkundig benut, 5-1. Vijf minuten voor tijd was het Nick nog een keer die op avontuur ging en de bal bekwaam achter de, vooral door de opmerkingen van zijn eigen coach, twijfelende keeper van Castricum te schieten.

In de laatste seconden van de wedstrijd was het voor de mannen van C1 wel mooi geweest en lieten ze Castricum nog de 6-2 score, dit tot grote frustratie van keeper Michiel. Volgende week de uitwedstrijd tegen Reiger Boys, dar hebben we nog een appeltje mee te schillen na de verloren wedstrijd voor de winterstop. Denk daar maar aan dan gaat het vast wel goed komen. Daarna zien we wel weer verder. We hopen dat Rory weer snel beter is en kan aansluiten bij het team.