Alcmaria verliest thuis van JVC
Categorie: Zondag 1

Zondag speelde het eerste de thuiswedstrijd tegen JVC een echte mede concurrent voor zowel de onderste plekken als voor de in eens in beeld zijnde derde periode. Helaas blijken thuis wedstrijden lastig voor Alcmaria te zijn. Het over groot gedeelte van de punten worden in uitwedstrijden gehaald. Alcmaria was compleet, zonder schorsingen en geblesseerde.

Toch was het JVC dat veel scherper aan de wedstrijd begon. Het was net of er bij JVC 11 man in het veld stonden die wisten waar het deze wedstrijd over ging, jezelf veilig spelen en meedoen om promotie via de derde periode. Terwijl Alcmaria veel te slap begon. In het begin waren de kansen voor Alcmaria, mar de kansen gingen er niet in. Hierna counterde JVC naar een 0-2 ruststand.

De tweede helft begon goed. Alcmaria veel sterker uit de kleedkamer gekomen kreeg na 4 minuten in de tweede helft al een strafschop na een overtreding op Mark. Job benutte deze buitenkans probleemloos. Hierna was het alleen nog Alcmaria dat de klok sloeg en had JVC niets meer in te brengen, maar verdedigen blijft makkelijker dan aanvallen. Wat Alcmaria de resterende periode ook probeerde en welke kansen het ook kreeg, de bal wilde er niet meer in.

Hopelijk een wake up call dat we elke wedstrijd, 100% gemotiveerd, geconcentreerd en met een wil om te winnen moeten spelen omdat je anders van elke tegenstander verliest. Speel MET elkaar en accepteert elkaar ook als het een keer niet lukt, dan kom je een heel eind. Paasmaandag speelt Alcmaria uit bij DWOW, niet te veel eieren eten dan komt het wel goed.