Alcmaria F5 herpakt zich en wint weer
Categorie: F5
Na de verloren uitwedstrijd van vorige week tegen Dynamo ston zaterdag de uitwedstrijd tegen Koedijk F6 op het programma.
Een tegenstander waar we in de najaarscompetitie ook tegen hebben gespeeld, wat uitmonde in een echte wedstrijd die met 3-3 werd afgefloten.

We waren dus gewaarschuwd, met in het achterhoofd de snelle spits van Koedijk....

Onder een heerlijk zonnetje werd er om 8.45 afgetrapt en gelijk zochten we de weg naar het doel van de tegenstander
Dit resulteerde in een aantal kansen waarvan één op de paal door een schot van Kai.

Al snel bolde het net en lag de bal erin, tot grote vreugde van onze mannen en dame.
Achterin stond het goed waardoor Koedijk weinig tot geen kansen kreeg.
En als ze dan een keer doorkwamen stond Ruben zijn mannetje met goed keeperswerk.
De rust werd gehaald met een 3-0 voorsprong.

Na de rust ging Quinten op doel en ging de rest door met waar we voor de rust waren gebleven, namelijk het maken van doelpunten.
Bij een 5-0 voorsprong werden we wat laconiek en daar maakte Koedijk gretig gebruik van.
Ondanks sterk verdedigend werk van Jane, Luc en Fabian en prima keeperswerk van Quinten lukte het Koedijk om 3 keer te scoren.

De eindstand kwam zo op 3-5 voor Alcmaria.......een prima resultaat.

Wat opviel, in tegenstelling tot vorige week, is dat er goed positievoetbal werd gespeeld en dat we gretig waren om de bal ter heroveren.