C1 wint voor vierde keer op rij. Update
Categorie: C1

De keeper van Berdos C1 is vanmorgen overleden.

Wij als Alcmaria wensen de ouders, familie en ook de jongens van Berdos veel sterkte toe in de komende periode.

Zaterdag alweer de 4e competitiewedstrijd van de voorjaarscompetitie. Thuis tegen Berdos C2. De uitwedstrijd ergens in oktober ging toen verloren met 3-0. Het was nog even ongewis of de wedstrijd doorgang zou vinden.

Stevig duel op het middenveld, Kevin gaat niet aan de kant

Nick op weg naar de 4-1

Alcmaria wilde echter de ongeslagen status behouden en startte net als afgelopen dinsdag als een bliksemschicht. Binnen 5 minuten stond het 1-0. Een steek pass van Tim op Nick zorgde ervoor dat Nick vrij voor de keeper kwam en beheerst scoorde Niet veel later was het Dorus, ook uit een pass van Tim die de 2-0 lang de kansloze Berdos keeper schoot. Nadat Tim uit een corner mooi de 3-0 binnen kopte.

Uitblinker Tim wordt van achter neergelegd, maar er volgt geen vrije trap

Hierna kreeg Berdos de kans iets terug te doen. Een hard en hoog schot maakte dat Michiel kansloos was. Nog voor de rust was het weer Nick die weer uit een pass van Tom de 4-1 kon binnen schieten. Na de thee had Alcmaria storm mee in plaats van tegen en met de wind mee is en blijft het altijd lastiger voetballen. De passjes zijn gauw te hard. Vlak voor tijd werd het nog 5-1 door een goal van Fabian. Michiel wist ondanks het feit dat er tot driemaal toe een speler van Berdos alleen op hem afkwam zijn doel met goed keeperswerk schoon te houden.

Michiel vormkomt een tegen goal

Volgende week weer een thuiswedstrijd, dan tegen Jong Holland. Kijken of we nu wel 2 x 35 minuten voetballen.