C1 wint ook van Reiger Boys
Categorie: C1

Afgelopen dinsdag speelde de C1 een inhaalwedstrijd thuis tegen Reiger Boys C2. Vanaf de eerste minuut was het duidelijk dat de mannen van de C1, mannen met een missie, de tegenstander geen schijn van kans wilde geven, maar ook gaven.

Binnen 10 minuten was de stand 3-0 door 3 doelpunten van een werkelijk ongrijpbare Nick. Nog voor de rust werd de stand uitgebouwd naar 5-0, door doelpunten van Tim  en Rick. Uiteraard was de wedstrijd gespeeld, maar om toch nog wat aan de tweede helft te hebben werd in de rust de mannen enkele andere opdrachten meegegeven, waardoor er weliswaar in de tweede helft minder werd gescoord, maar de trainers wel tevreden waren over het invullen van de gemaakte afspraken.

Uiteindelijk maakten Kevin en 2 x Rick de 9 doelpunten vol. Een schot hoog in het doel kon door Michiel niet worden gekeerd waardoor de eindstand op 8-1 kwam. Mannen werkelijk een top wedstrijd gevoetbald. Maar laat dit niet door een sof volgen.  Zaterdag staat er weer een thuis wedstrijd op het programma,. Dan komt Berdos C2 op bezoek. Een team war we voor de winterstop ook van hebben verloren, dus weer alle hens aan dek en  met de zelfde instelling en het zelfde voetbal als dinsdag heb ik er al het geloof in.