Slordig Alcmaria F5 verspeelt punten
Categorie: F5

Vandaag een latertje 11:00 uur tegen Dynamo uit Ursem.  Het weer was prima, de accommodatie prima, het veld prima en onze instelling prima. Voor de wedstrijd alles even rustig doorgenomen we hadden immers tijd bij aankomst, maar het wedstrijd verloop was anders.  Na de 0-1 van Teun werd het snel  1-1 en dat kwam doordat we niet goed verdedigen. Waar te tegenstanders steeds 2 man achterin hadden en 1 op het middenveld liep Alcmaria steeds te veel voorin. Mijn aanwijzingen kwamen niet over. In de rust de boel weer wakker gemaakt en al snel in de 2de helft kwamen we op voorsprong 1-2.  Maar daarna vervallen we weer in de zelfde fouten en vergeten we de bal af te pakken verdedigen lukt niet en Dynamo weet 2x feilloos het doel te vinden 3-2. We hebben nog kansen op 3-3 door een vrije trap van Kai en een rush van Jordy maar helaas waar een gelijkspel terecht was geweest  gaan we met niets terug naar Alkmaar. Ik zie gelukkig heel veel goede dingen maar trainen op verdedigen en ballen afpakken is een must.