Interim Coach leidt Alcmaria F5 naar de winst
Categorie: F5

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk weer zover. De F5 mocht de wei weer in.

En ze hadden er zin in.

Door allerlei vakantie perikelen waren ze met zijn zevenen en een interim coach.De tegenstander was GVV uit Grootschermer en ook zij hadden er duidelijk zin in.Na een korte pep tolk, waarbij onze boys en girl zelf al aangaven waar ze gingen staan, trapte GVV af. In het begin was het even aftasten, maar al gauw werd het net van GVV gevonden. En wel twee keer achter elkaar. Toen was het de beurt aan GVV om 2 keer te scoren.

Bij de aftrap zetten Luc iedereen nog even op de juiste plek. We hadden dit 's ochtends op de biljarttafel even doorgenomen.

Ze deden het goed coach, de buitenposities werden ingenomen. Door deze tactiek lukte het om voor rust de 3-2 te scoren.

Tijdens de rust pakten we even echt onze rust, want, zoals ze zelf al aangaven, met 7 zonder wissels was het flink doorbikkelen.

In de tweede helft werd wederom het doel van GVV gevonden en stond het al snel 6-2.

Dankzij goed verdedigend werk van Daron en Jane en prima keeperswerk van Quinten bleef ons doel lange tijd schoon en hoefde hij maar één keer te vissen.

De mooiste actie van de wedstrijd komt op naam van onze levensgevaarlijke opkomende rechtsachter Jane. Ze beet zich op eigen helft vast in de bal en liet niet meer los, ondanks verwoede pogingen van 3-4 GVVérs. Toen kwam het schot........op de paal, maar gelukkig was Dean attent en roste hij hem in het net. Wat een weergaloze actie.....

Door goals van Jordy, Kai, Dean en Rasmus Elm Luc werd de eindstand bepaald op 7-3.