A1 wint weer, nu 4-1 van VVW
Categorie: A1

A1 speelde zondag op een verder verlaten Alcmaria complex de competitiewedstrijd tegen VVW. De uitwedstrijd tegen deze tegenstander werd toen een 10-0 nederlaag. Hierna is er van alles gebeurd, maar heeft de ploeg de boel opgepakt en werd de vorige wedstrijd gewonnen en nu moest het maar weer gebeuren dan.

Trainer Jos was er niet vanwege vakantie en op de bank een illuster duo; Peter Strabbing en Paul Kaandorp. Dat moet toch garantie voor succes zijn. En dat was het ook. Na 30 minuten was de stand 3-0. Via goals van Luuk, Lance uit een penalty en Loran uit een hoekschop. Dit schudde VVW wel wakker en ging in de aanval en drukte Alcmaria wat terug. Een schot betekende de ruststand van 3-1.

Het eerste kwartier van de tweede helft was overleven en daarna tussen de sneeuw en hagel buien door op een volledig wit veld, nam A1 het heft weer in handen. Na de 4-1 via Luuk was de winst binnen. Een terechte overwinning, waar niets op af te dingen viel. Nu op naar de tweede seizoenshelft en dan gaan de punten binnenstromen, zeker weten.