C1 verliest in blessuretijd
Categorie: C1

C1 speelde zaterdag de laatste wedstrijd van de eerste competitie helft. Weer tegen Bergen en weer thuis, Hoe kan dat? Nou Bergen was de ploeg met al die B junioren er in. Door de KNVB bestraft en de wedstrijd moest worden overgespeeld. De vorige wedstrijd werd door C1 met 0-3 verloren en dat moest nu beter gaan. Bergen, kon vandaag kampioen worden, voor wat het waard is.

Dan moest er echter wel worden gewonnen. Dat zag er echter in de eerste 20 minuten ook wel naar uit. Drie enorme verdedigingsfouten zorgden ervoor dat Bergen gemakkelijk op 0-3 kwam. Toen echter schudde Alcmaria de schroom van zich af. En nog voor rust was het Rick die de 1-2 binnen schoot. Na de thee kwam er totaal ander Alcmaria het veld op. Alcmaria zette brutaal Bergen vast op eigen helft en drukte door.

De copunters werden door Michiel, bekwaam onschadelijk gemaakt. En op de lijn was hij vandaag onpasseerbaar. Via nog eens twee goals van Rick kwam de stand op 3-3. Alcmaria ging zelfs voor de winnende treffer. Echter Bergen had een overwinning nodig om kampioen te worden. Trainer, coach en spelers van Bergen gingen de schuld van alles bij iedereen en de scheidsrechter neerleggen behalve bij zichzelf. Dit resulteerde er in dat één speler van Bergen terecht door de scheidrechter voor 5 minuten naar de kant werd gestuurd. Uit pure frustratie schopte daarna een speler van Bergen bewust Nick zo hard onderuit dat deze een salto maakte en heel lelijk op zijn nek en schouder terecht kwam.

Deze speler kreeg terecht de rode kaart. Ik hoop dat de schade bij Nick meevalt. Volgens de begeleiding van Bergen echter, was het allemaal onzin. Het is maar wat je aancoacht. Alcmaria was echter wel van slag en kreeg nog een corner tegen in de aller laatste minuut. En ja hoor via de kluts verdween de bal in het doel. Er hoefde niet eens meer afgetrapt te worden, het was al tijd. Een heel onterechte nederlaag, maar wel gevochten als leeuwen mannen. We hebben nu al zin in de tweede competitie helft, daar gaat het echt gebeuren. Let maar op.