Alcmaria F5 verstevigt 2de plaats
Categorie: F5

Zaterdag stond de uitwedstrijd tegen Berdos F4 op het programma. Na de nederlaag van vorige week stonden de blikken van de dame en heren weer op scherp. Het weer zat ons mee en we gingen goed van start. Na een scrimmage in het strafschop gebied kwamen we al snel op 0-1 voorsprong door Dean. Echter liet Berdos ook van zich spreken en stelde onze verdediging met uitblinker Fabian flink op de proef. Keeper  Quinten tikten ook nog  menig bal goed naast. Berdos kon niet voorkomen dat we een paar keer goed konden uitbreken en nog voor de rust 3 prachtige doelpunten maakten door een goed samenspel op het middenveld tussen Teun en Jane, een diepte pass van Daron en een snelle rush en prachtige kap beweging van Jordy. Ook ons duveltje Dean werd goed bediend door Luc van de zijkant en maakte de vierde. Het was zo lekker rusten en wat bleek de voetbalpiet was langs geweest en heeft mij in het zonnetje gezet en voorzien van heerlijke marsepeinen muizen. De 2de helft verliep als de 1ste helft eindigde, Berdos kwam een paar keer goed uit maar Alcmaria F5 profiteerde en al snel vielen de doelpunten. Kai schoot weer eens lekker in en Quinten maakte ook nog een goede goal. Ruben moest nog een 2 maal flink uitkomen en toonde geen respect voor de spitsen van Berdos en pakten een paar goede ballen echter een kleine mis communicatie in onze verdediging zorgde voor het enige tegen Doelpunt bracht de eindstand 1-6.